First day in CSUSB

California State University of Sant Bernadino, första dagen avklarad och alla var relativt nöjda med att starbucks finns på området. Att ta sig via buss till skolan gick, "bra". Det finns inte en enda normalstor bil i hela Kalifornien, och i nio av tio bilar sitter det enbart en person. Det är som en klok man en gång sade: Världens största u-land.
Bortsett från att amerikaner överlag är feta och lite trögtänkta så har vi haft en bra dag, om jag förbiser att jag tappade min kamerablixt (Nikon SB-600) i backen så den gick sönder.
Bilder från den hittills gångna tiden sedan senaste inlägget finner undertill:
The American Eagle
Utsikt medan solen vågar sig fram
Svensk studentkyl
Ma homeys just chilli'n around
Skön uteliggare som berättade en sak för oss som vi inte hade en aning om. Anledningen till att det finns svenska alkolister och för att svenskar dricker alkohol beror på (hör och häpna gott folk!): Det finns så mycket bly i våra vattenledningar att alla svenskar är blyförgiftade, det enda som gör att vi inte känner utav detta är alkohol. Detta visste han för hans pappa hade dött av det här. Detta känner man inte utav, utan man börjar dricka istället. Alla svenskar känner utav detta och dricker därför mer.
–True story
Vanliga korsningen
Vanliga korsningen igen men annat ljus
Våran nya favoritbutik efter att ha sett människor såpass feta att de var tvugna att åka permobil i butiken medan deras överviktiga barn som tom. luktade efterblivna stoppade kundvagnarna fulla av kex, sötad dryck och diverse snask. Detta är humor
Vi blev överväldigade av att se grönsaksavdelningen på 0,5x1,5m. Denna var inte kyld, besprutning är nog billigare. Fruktavdelningen enligt walmart beståt av en hylla inlagda fruktbitar i sockerlag.
Solnedgång en disig kväll, väldigt färgstark och vacker.
Ett glatt gäng!
Billigare än vatten på walmart
Händer mycket i "favvo-korsningen"
Piraten
Stekar'n
Solen vågade sig fram
Räddningen
Den absolut minst stötande målningen
Eventhallen
Strandad val/Sovande Amerikan
Korsningen ur en annan vy
Solnedgången var riktigt bra när den var fri från moln
Size does matter, en liter Corona

Kommentarer
Postat av: Jegor

Tjena, asbra bilder, fota mer främmande människor och vardagslivet det är grymt inspirerande annars så får jag hoppas ni har det jävligt bra därborta. xoxo gossip girl

2011-11-08 @ 22:20:23
URL: http://jegor-constantine.com
Postat av: Linus

Tjaa, jag har fotat massa uteliggare och annat trash. De kommer upp allesammans i något inlägg. Men än så länge är det den turistiga sidan vi hunnit ta in. xoxo csusb - swe crew, the dawgs!

2011-11-09 @ 02:06:34
URL: http://violincreations.blogg.se/
Postat av: Jegor

Fett nice, se till att bli bjudna till en high school fest som på film. då blir jag avundsjuk :/

2011-11-09 @ 19:37:48
Postat av: Linus

We just did!

2011-11-10 @ 04:53:26
URL: http://violincreations.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/Blogg:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0